Egy gombnyomásnyira a fuvartól!
BestTaxi - professzionális mobilalkalmazás taxisoknak és utasoknak
Bérfuvarozás nélkül számos hétköznapi programunk megszervezése nehezebbé válna vagy egyszerűen elképzelhetetlen volna. A taxik épp ezért annyira a hétköznapjaink részei, hogy egyes városok utcaképének emblematikus elemévé váltak, legyen szó New Yorkról, Londonról vagy akár Mexikóvárosról. A személyfuvarozás azonban, messziről bármilyen egyszerűnek is tűnik, nem csak az autók fejlődésével módosul. Az informatika térhódításával ismét egy új alkalmazás jelenik meg a piacon, ami átalakítja a taxizást az utas és a sofőr számára egyaránt.


 
 
Az okostelefonok és a hozzájuk tartozó mobilinternet előfizetések térhódítása megállíthatatlan.
  
Nem kell különösebb jóstehetség, hogy lássuk, rövid időn belül furcsa kisebbségként tekintünk az ilyen eszközzel nem rendelkezőkre, csakúgy, mint manapság a mobiltelefont nem használók apró táborára.
A BestTaxi alkalmazás első ránézésre egy egyszerű és már Magyarországon is létező alkalmazás. A programot regisztráló utasok ugyanis telefonálás nélkül, néhány gombnyomással tudnak autót rendelni. A telefonjuk helymeghatározási rendszerének segítségével még csak a címet sem kell tudniuk, a rendszer a taxis felé automatikusan jelzi a felvételi pontot.
Könnyen belátható, hogy ez a megoldás számos előnnyel jár az utas számára. Nem kell tudnia a címet vagy térkép alapján más címet is megadhat, mint ahol éppen van. Nem kell várnia az operátorra és hívásköltséggel sem kell számolnia. Többlet költség sem merülhet fel a hagyományos, telefonos rendeléshez képest, hiszen a fuvarozási díjakat törvény szabályozza.
Ellenben a BestTaxi rendszere arra is lehetőséget biztosít, hogy a kipróbált taxisokat a kedvencei közé felvehesse bármelyik utas, hogy később választhasson, kivel szeretne utazni. Ezentúl egy kölcsönös értékelési rendszer is kialakításra került az alkalmazásban.
 
 
A taxisok számára pedig még ennél is több előnyt tartogat a BestTaxi!

 
Mivel a szerződött társasága mellett is csatlakozhat a rendszerhez, ez a megoldás több fuvarhoz juttatja a taxisokat.
A jelenleginél lényegesen kedvezőbb, teljesítmény alapú elszámolási rendszer révén fuvarra leosztva több pénz marad a taxisoknál, mint a jelenlegi rendszerben.
Az alkalmazás lehetőséget biztosít az utasokkal történő közvetlen kapcsolat kialakítására. Ha már a taxisok egyéni vállalkozók, miért ne építhetnének saját ügyfélkört? Amennyiben az utasok kedvező élménnyel távoznak és felveszik a sofőrt a kedvenceik közé, onnantól a rendelés közvetlenül neki és nem egy társaságnak szólhat.

A BestTaxihoz történő csatlakozás nagyon egyszerű. A regisztráció során a szokásos személyes adatok mellett mindössze egy-egy fotót kell készíteni a sofőrről, a kocsijáról és az engedélyéről, amelyet ellenőrzés után jóváhagynak, ezzel biztosítva az engedéllyel nem rendelkezők kiszűrését. Jutalékot kizárólag a beérkező és elvállalt fuvarok után kell fizetni, így a belépés semmiféle pénzmozgással nem jár.
 
 

A BestTaxi új szolgáltatóként természetesen taxisok jelentkezését várja.
 
Az alkalmazás használata mellett a programot fejlesztő csapat (10+ éves nagyvállalati informatikai rendszerek fejlesztésében szerzett tapasztalattal a háta mögött) a visszajelzéseket is nagyon fontosnak tartják.
 
 Éppen ezért több időpontban egyórás bemutatókat tartanak az alkalmazás funkcióiról, használatáról, még a piaci bevezetés előtt (például a térképükön megjelenítik az ismert - kb. 1500 db - térfigyelő kamerát…).
Az első 50 résztvevő számára 25 ingyen utat biztosítanak, és az első hónap legaktívabb taxisa egy Google Nexus 4 telefont kap.
További érdeklődés és jelentkezés: info@besttaxi.hu vagy 06 70/984 9148

Jelentkezési határidő: 2014.06.05.
A jelentkezők több lehetséges időpont közül választhatnak és a budapesti helyszínen nagyjából egy órás időtartamban kéne megjelenniük.

Várható időpontok:
 
2014. június 2. 17.00
2014. június 4. 10.00
2014. június 4. 17.00
2014. június 6. 10.00
 
 
 
 
 
 
 

 
(x)
2014.05.29. 14:00

Oldal nyomtatása

Hozzászólás a cikkhez

Oldal küldése e-mailben
  

 

     Keresés

  

     Olvasd mobilon
 

     Képgaléria

     Érdekességek


 


     DUGÓFIGYELŐ


     Hirdetés

Penta taxi


     Linkek


Ferihegy érkezés
Ferihegy indulás flightradar24
Máv információ
Útinform 

Üzemanyagár APEH 
Jegybanki alapkamat  
Fővárosi Önkormányzat
 
BKIK 
Fórumunk az Indexen 
Útvonaltervező
TÉRKÉP 24.hu
Autójogász     Etarget
 

 Designed by: NeoSoft