FÓRUM - Egy UBER mind fölött, Egy Uber kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen,
Fórum » Hírek fórumai » Egy UBER mind fölött, Egy Uber kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen,Súgó


208 hozzászólás 14 lapon hozzászólások sorrendje:

[2] [3] [4] [5] [6]  ... [14]

(Új hozzászóláshoz lépj be) | A cikk elolvasása

m4tthew válasz |       2014.08.06. 20:35:34  (208)
A takkeresek új próbálkozása a Teleport:


alelölülő válasz |       2014.08.06. 18:01:45  (207)
Arról se kaptunk tájékoztatást, hogy miért is lenne jobb nekünk, ha ők jönnének, nem az uber.
Merthogy egyik kutya, másik eb.

tomajer válasz |       2014.08.06. 18:00:18  (206)
Csendesen jegyezném meg, hogy a hallotaxi szoftvere (nem véletlenül) még mindig nem szolgáltat számunkra ilyen jellegű adatokat.

De nem is lényeges. A hozzászólás reklámjellegét megszüntettem:-)

hundária válasz |       2014.08.06. 17:40:19  (205)
Figyelmedbe ajánlom dr. Komáromi endrét a budapesti közlekedési központ (BKK) taxi divizió vezetőjét aki készséggel fog válaszolni a kérdéseidre,sőt megmerem kockáztatni még segiteni is fog terveid megvalósitásában!

Türelmetlenül várjuk az eredményeket!!!!

cheater válasz |       2014.08.06. 17:17:57  (204)
Nem terveztétek a magyar terjeszkedést, de ha 700-an jelentkeznek akkor nem bánod, segitesz rajtuk?
Biztosan elég 700, nem kell több? Merjünk nagyok lenni, legyen mindjárt 1400, az már 2-3 taxivállalatra elegendő autó. Ennyit irányithatsz Amerikából, végülis ez neked jár.
Hányan is irányitanátok bennünket, mert egyes számban kezded, hivatkozol magadra hogy micsoda remek rálátásod van az amerikai dolgokra, aztán folytatod többesszámban.

Az is érdekes gondolat hogy élből a legalját célzod be, a fiatalokat, akiknél összesen nincs 600Ft, miközben akit picit is foglalkoztat ez a dolog kivétel nélkül tudja hogy jelen pillanatban itt csak Brüsszelben van pénz és mivel ott van, onnan kell megszerezni.

Azért tomajer helyében nem lennék rest és megnézném melyik régióból érkezett a komment vagy a regisztráció, nehogy a végén ott villogjon a .ro ˇˇ

baupexim1 válasz |       2014.08.06. 01:10:44  (203)
és ebben már Te is benne vagy? :)

alelölülő válasz |       2014.08.06. 00:47:43  (202)
fészbúkon már 72-en lájkolták a céget.
Ha valami, ez leveri az ubert.
:-DD

zulu válasz |       2014.08.06. 00:30:38  (201)
Uuu te vagy a budapesti taxisok mentője! Eddig egy ilyen alkalmazàs sem indult be és nem is várható mivel a kedves utaska csak az ò jól megszokott társaságával hajlandó utazni.De azért köszönjük hogy megpróbálsz kihuzni minket a sz@rból

SAndras válasz |       2014.08.05. 23:59:28  (200)
Sziasztok!

Amerikában élő magyar válalkozó vagyok, véletlenül akadtam a fórumra miközben a Wundercarról kerestem információt.
Megjelenése óta több tucatszor használtam már az Übert ill. a helyi nagy riválisát a Lyftet. Mivel a cégem taxivállalatokkal
is együtt dolgozik vannak információim az általuk okozott veszteségek mértékéről stb. Ha bármi kérdésetek van, szívesen válaszolok.

Másrészt, ha van igény arra, hogy az általunk fejlesztett vezető ill. felhasználó oldali - az Überhez hasonló, de kifejezetten taxikra fejlesztett - alkalmazást, Budapesten is üzembe helyezzük, iratkozzatok fel itt:
Ez egyrészt igényfelmérés, másrészt aki feliratkozik, e-mailben segítheti az alkalmazás magyar igényekre szabására (sajnos az otthoni taxikról keveset tudunk, elkél a tapasztalatotok).
Mivel nem terveztük a magyar terjeszkedést, legalább 700 feliratkozót várunk. Ha ez megvan testre szabjuk és eljuttatjuk nektek az alkalmazást.
A fejlesztett rendszerről: hasonló képességekkel rendelkezik mint az Über, kiemelten figyelve a felhasználói élményre (értsd: nem ronda).
Az alkalmazás marketingjét kidolgozott forgatókönyv alapján el tudjuk végzeni, így még az Über térnyerése előtt megnyerhető a magyar fiatalság.
Később már nem lesz ilyen egyszerű, így ha most összefogtok, és 700-an feliratkoztok örömmel segítünk, és 6 hónap múlva az Über már csak kellemetlen emlék lehet.

Bao válasz |       2014.08.02. 11:17:28  (199)
Ez a wunderbaum a takkeresek új próbálkozása... az behalt...

focilabda válasz |       2014.08.02. 07:58:27  (198)
Egyrészt.
Másrészt pedig. Arról még mindíg sehol nem hallottam, hogy az ö általuk kifizetett fuvardíjjakból hogyan fog eredményt (anyagi értelemben pozitív) elérni.
Mert ugye állítolag a 280.- os viteldíj is gyenge.
Minden esetre a legtöbb taxis részére elegendö védekezési reflex a sirdogálás, és a saját fuvarszervezöjéhez való hü ragaszkodás bármi áron.
De! Nem meglepö módon ezt ök nagyon ügyesen ki is használják.


Egy klasszikus idézet. TORZSÁIG!! :-)

cheater válasz |       2014.08.01. 18:21:47  (197)
Gondolod hogy Svájcban nem nézik meg az emberek mire költik a rapenjeiket? Ez egy ilyen elmélet arról hogy nekünk biztos azért sz@r, mert egy sz@rkupac közepén ülünk és ezzel le van tudva az ügy?
Svájcban tized ennyit nem taxiznak az emberek mint itt, ott mit irnál be a helyi fórumon? Össze kéne raknod a kezed hogy ennyien (ennyiböl) egyáltalán megfogják a kilincsed.

Ezt a WunderCardos blődséget szemügyre vetted úgy mint aki fél tőle vagy nem vetted a fáradtságot mert ez biztos igaz, hisz le van irva. Ami meg irva van az igaz, ugye? Felesleges 5 másopercnél többet vele eltölteni, elgondolkozni rajta mit is ir a gyerek és ki is irja.
Nem, tényként kell tálalni, mert olvastad, valahol, valami cikkben.

Már a cikk szó sem helyénvaló, ez egy szimpla blog, amit 10 másodperc alatt csinálhat bárki magának, még egy 6 éves gyerek is. Megmutatod milyen bejegyzés van ezen a blogon a wundercaron kivül?

De ha létezne ugy ahogy ő irja, ebbe amit itt a gyerek leirt egy NAV-os 16 ponton köt bele. Egy ilyenbe belekezd nálunk úgy megb@sszák azt se tudja merre van észak.

Szeretnénk ilyen szoftvert, szeretnénk kikerülni a fuvarszervezőket és az ő telefonszámaikat, ezért fizetni is hajlandóak vagyunk, nem is keveset, annyit hogy még az unokája is jól megél belőle, de ha valaki ilyen projekt megalkotásában gondolkozik akkor az hozzánk forduljon taxisokhoz és ne az utca emberéhez. Már ha ebböl pénzt is szeretne viszontlátni.

Erre is van példa, csak nem értenek hozzá. A szoftveriráshoz igen, de a további feladatokhoz nem és igy el is vérzik az összes ilyen próbálkozás.
Viszont ezt a nem kis összeget nem fogjuk csak úgy odaadni, úgyhogy már jöhetne egy olyan aki ezt komolyabban veszi és ért is hozzá és azt is átlátja hogy itt mennyi pénzről is van szó.

dr.Kotász válasz |       2014.08.01. 17:32:04  (196)
Reméljük,hogy ezt a "WunderCar"aplikációt is,csak egy alkesz ujságíró fújja fel.
Sajna,de egy anyagilag lecsúszott országban minden fillért megnéznek az emberek,hogy mire kőltik.
16

cheater válasz |       2014.08.01. 16:33:06  (195)
Srácok... mi ez az Uber hülyeség? Most komolyan, a mi taxistársadalmunk szószólói ezt a butaságot eszik nagykanállal? Gyűjtik az embereket, gyözködnek hogy tegyünk ellene?
Mi ellen? Az uber egy 0, egy semmi, minden ereje ezekben az agyoncsúsztatott buta cikkekben van és azokban az emberekben akik ezt a generált hisztériát gondolkodás nélkül eszik.

Olyanokat olvasok csak lesek. Lezárták Párizst, áll a város 250km hosszan!. Madridod is! Rómában ezer taxis tart a Kolosszeumhoz! Magyarországon az Uber miatt lesz a következő taxisblokád!
Az Ubernek 6 milliárd dollár bevétele van!

Mik ezek a hülyeségek? Tudjuk egyáltalán mennyi 250km, ha már taxisok vagyunk? Ennyi butaságba belefájdul a fejem.

Az Uber egy 0, életképtelen sz@r, a reklámját mi magunk generáljuk, ráadásul célirányosan. Ehhez nem kellett mást tenni mint minden adott országban megvásárolni 100 euróért egy lecsúszott, alkesz újságírót és iratni vele egy db cikket. A többi cikk és a további hirverés már megy magától, ahogy ez nálunk is látható.

Magyarországon ez a modell életképtelen. Ha ez beindulna (be sem fog) 10 másodperc alatt leállitják. De az Isteneknek a fejünk felett hozzá sem kell nyúlni, alapból életképtelen.
Senki sem fogja beültetni a családját egy 18 és fél éves tucc-tucc zenét hallgató száguldozó sofőr mellé, akinek se biztositása, se rutinja, oda se talál, semmilyen szűrőn nem ment át, sem ő sem az autója, ráadásul egy órát kell rá várni és mindezt azért, hogy a végén 700Ft-al kevesebbet kelljen fizetni.
Senki nem fog ilyet csinálni, egyszer talán, kiváncsiságból, aztán soha többet.

Ugyanez visszafelé, senki nem fogja beengedni a családi autójába a hugyos, hányos, 5en vagyunk gyrosszal arcokat. Mert hogy maximum ezek fogják ezt a megoldást választani abban biztosak lehettek.

Ilyen alapon támadhatnánk a BKV-t is. Kb az a szint. 4 rajta utazó embernél nincs összesen 600Ft, mit akarunk tölük, őket is mi vigyük?
Vigye el őket az Uber.

üvegtigris válasz |       2014.08.01. 15:27:37  (194)
"Sajnos nem jó. Használata törvénybe ütközik. És veszélyes..is. Nem tudom ki az utas vagy a sofőr. Nem véd Meg senki sem... Illetve milyen az autó állapota. Van é biztosítása? Ezután jön még a NAV!!!! Te is fizetni fogod a büntetést ha használod...."

Ez egy vélemény a play áruházból a wundercar-ról.

[2] [3] [4] [5] [6]  ... [14]

(Új hozzászóláshoz lépj be) | A cikk elolvasása


     Keresés

  
     Olvasd mobilon
 

     Képgaléria

     Érdekességek


 


     DUGÓFIGYELŐ


     Hirdetés

Penta taxi


     Linkek


Ferihegy érkezés
Ferihegy indulás flightradar24
Máv információ
Útinform 

Üzemanyagár APEH 
Jegybanki alapkamat  
Fővárosi Önkormányzat
 
BKIK 
Fórumunk az Indexen 
Útvonaltervező
TÉRKÉP 24.hu
Autójogász     Etarget
 

 Designed by: NeoSoft